Färsbiffar med caponata

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Caponata är en grönsaksragu med lök, vitlök, chili och massor av härliga grönsaker som passar ihop med de klassiska färsbiffarna.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
nötfärs eller kalvfärs
1
ägg
1 dl
vatten eller mjölk
2 msk
ströbröd
1
vitlöksklyfta fint riven
1
gul lök fint tärnad
salt gärna havssalt
svartpeppar
CAPONATA (GRÖNSAKSRAGU)
1
gul lök tärnad
2
vitlöksklyftor skivade
1/2
mellanstor röd chili fint tärnad
1
zucchini tärnad
1
röd paprika tärnad
1
aubergine tärnad
4
tomater tärnade
1 kvist
rosmarin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer