Färsbiffar med caponata

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser

Caponata är en grönsaksragu med lök, vitlök, chili och massor av härliga grönsaker som passar ihop med de klassiska färsbiffarna.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
nötfärs eller kalvfärs
1
ägg
1 dl
vatten eller mjölk
2 msk
ströbröd
1
vitlöksklyfta fint riven
1
gul lök fint tärnad
salt gärna havssalt
svartpeppar
CAPONATA (GRÖNSAKSRAGU)
1
gul lök tärnad
2
vitlöksklyftor skivade
1/2
mellanstor röd chili fint tärnad
1
zucchini tärnad
1
röd paprika tärnad
1
aubergine tärnad
4
tomater tärnade
1 kvist
rosmarin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja