Färsbiffar med caponata

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

30min 9 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Caponata är en grönsaksragu med lök, vitlök, chili och massor av härliga grönsaker som passar ihop med de klassiska färsbiffarna.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
nötfärs eller kalvfärs
1
ägg
1 dl
vatten eller mjölk
2 msk
ströbröd
1
vitlöksklyfta fint riven
1
gul lök fint tärnad
salt gärna havssalt
svartpeppar
CAPONATA (GRÖNSAKSRAGU)
1
gul lök tärnad
2
vitlöksklyftor skivade
1/2
mellanstor röd chili fint tärnad
1
zucchini tärnad
1
röd paprika tärnad
1
aubergine tärnad
4
tomater tärnade
1 kvist
rosmarin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer