Färsbiffar med caponata

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Caponata är en grönsaksragu med lök, vitlök, chili och massor av härliga grönsaker som passar ihop med de klassiska färsbiffarna.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
nötfärs eller kalvfärs
1
ägg
1 dl
vatten eller mjölk
2 msk
ströbröd
1
vitlöksklyfta fint riven
1
gul lök fint tärnad
salt gärna havssalt
svartpeppar
CAPONATA (GRÖNSAKSRAGU)
1
gul lök tärnad
2
vitlöksklyftor skivade
1/2
mellanstor röd chili fint tärnad
1
zucchini tärnad
1
röd paprika tärnad
1
aubergine tärnad
4
tomater tärnade
1 kvist
rosmarin

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.