Entrecote med gorgonzola och tomatsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
30min

Liksom biffen är Entrecote både smakrik och mör, men har djupare smak. Här har vi grillat köttet och serverar den med gorgonzola och en tomatsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
entrecote à 160 g
salt
peppar
200 g
Zeta Gorgonzola Piccante D.O.P
Tomatsallad
8
plommontomater i skivor
några kvistar
färsk basilika
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.