Entrecote med gorgonzola och tomatsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Liksom biffen är Entrecote både smakrik och mör, men har djupare smak. Här har vi grillat köttet och serverar den med gorgonzola och en tomatsallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
entrecote à 160 g
salt
peppar
200 g
Zeta Gorgonzola Piccante D.O.P
Tomatsallad
8
plommontomater i skivor
några kvistar
färsk basilika
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Tack!