Ciabatta

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

Vad tycker du?

4tim 5 ingredienser

Ciabatta betyder toffel på italienska, vilket kommer av formen på brödet.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

bröd
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
25 g
jäst
5 dl
vatten
2 tsk
salt
12 dl
vetemjöl gärna manitoba + mjöl till utbakning

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (57)

(57)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Ewa

Det fattas resten av mjöl, olja och salt i receptet men förmodar att det ska tillsättas också🙈

Anna Mellberg

Hej Ewa! Receptet är nu förtydligat! tack för att du hörde av dig! Hälsningar Anna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...