Carpacciolax med olivcrèmevinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tunnt skivad lax med en god vinägrett som smaksatts med creme av gröna oliver

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
Rödvinsvinäger eller Zeta Vitvinsvinäger
4 msk
Zeta Creme av Gröna Oliver

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
Tack!