Bresaolarullar

RÖSTA PÅ RECEPTET (217)

(217)

RÖSTA PÅ RECEPTET (217)

(217)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Underbart vackra och goda bresaolarullar med mascarpone och citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
Bresaola (70g, ca 8 skivor)
1 burk
Mascarpone (250g)
1 kruka
basilika
1
citron finrivet skal

Gör så här

Tips!

Perfekt att förbereda dagen innan festen och skära upp till servering. På brickan serveras även Crostini med olika toppings som kronärtskockor, Prosciutto Di Parma, soltorkade tomater och mascarpone.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (217)

(217)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp