Bönor med saffran och limelax

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
30min

En fiskgryta med lax och härliga smaker av lime och saffran.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
lime saft och 1 tsk rivet skal
600 g
laxfilé i bitar
1
vitlöksklyfta grovt hackad
1 pkt
saffran 0,5 g
2 fpk
Stora vita bönor och lite spad
2 dl
hummer- eller fiskbuljong
3
tomater urkärnade och strimlade
1
chilipeppar i skivor med eller utan kärnor och lameller

Gör så här

Tips!

Röran blir starkare om du tar med chilifruktens kärnor.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.