Bönor med saffran och limelax

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En fiskgryta med lax och härliga smaker av lime och saffran.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
lime saft och 1 tsk rivet skal
600 g
laxfilé i bitar
1
vitlöksklyfta grovt hackad
1 pkt
saffran 0,5 g
2 fpk
Stora vita bönor och lite spad
2 dl
hummer- eller fiskbuljong
3
tomater urkärnade och strimlade
1
chilipeppar i skivor med eller utan kärnor och lameller

Gör så här

Tips!

Röran blir starkare om du tar med chilifruktens kärnor.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)
Tack!