Bönor med saffran och limelax

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
30min

En fiskgryta med lax och härliga smaker av lime och saffran.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
lime saft och 1 tsk rivet skal
600 g
laxfilé i bitar
1
vitlöksklyfta grovt hackad
1 pkt
saffran 0,5 g
2 fpk
Stora vita bönor och lite spad
2 dl
hummer- eller fiskbuljong
3
tomater urkärnade och strimlade
1
chilipeppar i skivor med eller utan kärnor och lameller

Gör så här

Tips!

Röran blir starkare om du tar med chilifruktens kärnor.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.