Bönburgare med tomatsallad och parmesanaioli

RÖSTA PÅ RECEPTET (77)

(77)

RÖSTA PÅ RECEPTET (77)

(77)

Vad tycker du?

50min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hamburger di fagioli con insalata di pomodori e aioli al parmigiano. Bönburgare med parmesanaioli på rostat surdegsbröd.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor rivna
1/2
gul lök hackad
1
ägg
1 tsk
oregano
1 tsk
salt
Nymalen svartpeppar
1/2 dl
potatismjöl
Tomatsalsa
3
tomater urgröpta och tärnade
1 kruka
färsk basilika plockade blad
Salt och nymalen svartpeppar
Parmesanaioli
3
vitlöksklyftor med skalet kvar
1
äggula
2 tsk
dijonsenap
2 1/2 dl
Nymalen svartpeppar och salt
Tillbehör
4 skivor
surdegsbröd stekt i olivolja

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (77)

(77)
Tack!