Ladda ner bild Spara Bolognese Vego Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (45) (45) RÖSTA PÅ RECEPTET (45) (45) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Grymt god vegetarisk spagetti bolognese! Toppa med massor av parmesanost. Receptet är framtaget av Zeta. Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1/2 frp Spaghetti Casa Di Luca, 400 g 1 fänkål, finhackad 1 gul lök, finhackad 3 vitlöksklyftor, skivade 1 morot, grovriven 1 dl Extra jungfruolivolja Classico 1 palsternacka, grovriven salt nymalen svartpeppar 1 frp Soltorkade tomater strimlade, 140 g 1 frp Pastasås Basilika 3 msk grönsaksfond koncentrerad 2 dl vatten Till servering Kalamataoliver urkärnade Parmigiano Reggiano 22 mån eller Grana Padano 16 mån, riven Gör så här Fräs alla grönsaker i rikligt med olivolja tills det tar lite färg. Smaka försiktigt av med salt och peppar, tänk på att fonden ger sälta. Tillsätt soltorkade tomater, pastasås, grönsaksfond och -vatten. Låt allt småsjuda under lock 10 minuter. Om du använder Casa Di Luca Spaghetti Pronto, vänta tills såsen är nästan klar innan du kokar spaghettin. Den blir klar på bara tre minuter! Häll av spaghettin och blanda med såsen. Servera med oliver och nyriven parmesanost. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (45) (45) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (45)
(45)