Bolognese Vego

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tycker du?

20min 13 ingredienser

Grymt god vegetarisk spagetti bolognese! Toppa med massor av parmesanost.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
Zeta Casa Di Luca Spaghetti, 400 g
1
fänkål, finhackad
1
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, skivade
1
morot, grovriven
1
palsternacka, grovriven
salt
nymalen svartpeppar
3 msk
grönsaksfond koncentrerad
2 dl
vatten
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (48)

(48)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis