Basilikamarinerade lammkotletter

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
1tim 30min

I vår örtmarinad har vi basilika, timjan, vitlök och citron - låt lammkotletterna marinera minst en timme, gärna hela natten för mer smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1-1 1/2 kg
lammkotletter
salt
Basilikamarinad
1
vitlöksklyfta
1 kruka
basilika
några kvistar rosmarin endast bladen
några kvistar timjan endast bladen
finrivet skal från 1 citron
svartpeppar
1 dl
Olivolja Classico Extra Vergine

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.