Basilikamarinerade lammkotletter

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

1tim 30min 2 ingredienser

I vår örtmarinad har vi basilika, timjan, vitlök och citron - låt lammkotletterna marinera minst en timme, gärna hela natten för mer smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1-1 1/2 kg
lammkotletter
salt
Basilikamarinad
1
vitlöksklyfta
1 kruka
basilika
några kvistar rosmarin endast bladen
några kvistar timjan endast bladen
finrivet skal från 1 citron
svartpeppar
1 dl
Olivolja Classico Extra Vergine

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer