Basilikamarinerade lammkotletter

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

I vår örtmarinad har vi basilika, timjan, vitlök och citron - låt lammkotletterna marinera minst en timme, gärna hela natten för mer smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1-1 1/2 kg
lammkotletter
salt
Basilikamarinad
1
vitlöksklyfta
1 kruka
basilika
några kvistar rosmarin endast bladen
några kvistar timjan endast bladen
finrivet skal från 1 citron
svartpeppar
1 dl
Olivolja Classico Extra Vergine

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
Tack!