Basilikamarinerade lammkotletter

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)
1tim 30min

I vår örtmarinad har vi basilika, timjan, vitlök och citron - låt lammkotletterna marinera minst en timme, gärna hela natten för mer smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1-1 1/2 kg
lammkotletter
salt
Basilikamarinad
1
vitlöksklyfta
1 kruka
basilika
några kvistar rosmarin endast bladen
några kvistar timjan endast bladen
finrivet skal från 1 citron
svartpeppar
1 dl
Olivolja Classico Extra Vergine

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.