Limoncellosorbet med italiensk maräng

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 6 ingredienser

Festlig sorbet med frisk och syrlig limoncello, smakar ljuvligt tillsammans med italiensk maräng och pistagesmak i biscotti.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sorbet
2 dl
vatten
2 dl
strösocker
1 msk
glykossirap
1/2
gelatinblad
1 dl
limoncello
1/2 dl
citronsaft
Pistagebiscotti
1 1/2 dl
vetemjöl
1 dl
strösocker
5 msk
mandelmjöl
1/2 tsk
bakpulver
1 tsk
salt
40 g
pistagenötter
40 g
rostad mandel
1
ägg
Italiensk maräng
3,5 dl
strösocker
1 dl
vatten
5
äggvitor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar