Grillostburgare

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser

Vegetarisk burgare med svensk grillost som toppas med picklad rödlök och god mustig dressing. Snabblagad och enkel burgare som passar hela familjen. Blir lika god att grilla som att steka i grillpanna.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 st
skivad röd lök
1 tsk
strösocker
4 skivor
surdegsbröd, halverade
1/2 huvud
romansallad
2 st
skivade tomater
1 krm
salt
nymalen svartpeppar
Dressing
5 st
vitlöksklyftor
1/2
skivad röd chili
1/2 tsk
honung
1
vitt bröd, utan kanter
4 st
strimlade salladslökar
salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

För att få rätten helt vegetarisk kan du utesluta sardellerna från dressingen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

Vad tycker du?

1 kommentar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...