Piadina med het bönröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser

Piadina, det italienska tunnbrödet bakat med olivolja, är en mångsidig favorit som passar till många tillfällen. Prova att fylla brödet med en smakrik bönröra och stek det i en varm panna för en härligt gyllene och frasig yta. Perfekt för en snabb lunch, picknick eller lätt middag – oavsett om du njuter av den hemma.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
finhackade schalottenlökar
1
pressad vitlöksklyfta
1/2
hackad röd paprika
1/2 dl
hackad persilja
1 tsk
oregano
salt och peppar efter smak

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar