Pollo alla diavola med pecorino och röda druvor

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 15 ingredienser

Pollo alla diavola - Toscansk djävulskyckling. En mustig och saftig kycklingrätt med pecorino som lagar sig själv i ugnen.

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
kyckling
2 tsk
chilipulver eller
1
nersmulad torkad hel chili (går att öka mängd om man önskar väldigt starkt)
2 st
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin, endast bladen
6 st
salviablad
1 dl
pinjenötter
2 stavar
blekselleri
1 klase
röda druvor, 250 g
200 g
bladsallad, ex babyspenat, rucola, mache, radicchio, mangoldskott
3 msk
balsamvinäger
salt och peppar
1 bit

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...