Sommargrönsaker och parmesan med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 11 ingredienser

Färgglada primörer tillsammans med tapenade och parmesanost passar fint som aperitivo.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
rödbetor, lättkokta och i bitar
3
gulbetor, tunt hyvlade
4 - 6
späda morötter, hela
8 - 10
cocktailtomater, på kvist
1
knippe rädisor, skjölda
1/2
blomkålshuvud
1
endivesallad, plockad
salt

Gör så här

Tips!

Använd gärna primörer efter säsong för variation.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar