Fikon med pecorino och mangosirap

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

30min 2 ingredienser

Färska fikon och lagrad ost som pecorino skapar en oemotståndlig smakkombination där sötma möter sälta på ett perfekt sätt. En enkel men lyxig efterrätt som förgyller vilken måltid som helst. Servera dem tillsammans för en smakupplevelse som tar dina gäster direkt till Medelhavet.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
färska fikon, halverade
Mangosirap
1/2 dl
florsocker

Gör så här

Tips!

Prova att variera sirapen med någon annan fruktbalsamvinäger, till exempel äpple.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer