Aubergine- och grynsallad med rostade kikärtor & fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Färgstark och smakrik sallad med gryner. Ugnsgrilla aubergine tillsammans med kikärtor och fetaost. Ringla över pestovinägrett.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
6 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Sallad
2
aubergine, stora bitar
1/2 tsk
salt
6 port
gryner, tex mathavre
1
fänkål, liten
2 nävar
späda grönkålsblad eller andra gröna blad
100 g
blandade körsbärstomater, halverade
1 näve
röda vindruvor, skivade
1 påse
kikärtor
1 frp
1/2 tsk
chilipulver
Pestovinägrett
1/2 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Marie

Jag har gjort denna rätt flera gånger och den har alltid gått hem, har då gjort exakt efter receptet. Det går dok att göra ett finare upplägg än på bilden.

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...