Recept från Zeta: Vitvinsbräserad fänkål med oliver

Vitvinsbräserad fänkål med oliver

Bräsera fänkål i vitt vin tillsammans med örter och smaksätt med svarta oliver. Gott tillbehör till fisk, skaldjur eller fågel.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs fänkål och vitlök i olivolja utan att det tar färg någon minut.

Lägg i örter och häll på vitt vin.

Låt koka upp och tillsätt vatten.

Krydda med lite salt och låt koka under lock ca 15 minuter.

Ta bort locket och låt koka ytterligare ca 10 minuter så att buljongen kokar ihop ordentligt.

Vänd ner oliver och persilja.

Smaka eventuellt av med mer salt och svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.