Vitvinsbräserad fänkål med oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Bräsera fänkål i vitt vin tillsammans med örter och smaksätt med svarta oliver. Gott tillbehör till fisk, skaldjur eller fågel.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
stora fänkål skurna i klyftor
4
vitlöksklyftor
1 kvist
rosmarin
några kvistar
timjan
2 dl
Matlagningsvin Vitt eller torrt vitt vin
2 dl
vatten
salt
svartpeppar
lite
persilja hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (5)

(5)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis