Pasta Tortiglioni med kalv, oliver, kapris och rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
1tim

En mustig och god kalvgryta med kapris, oliver och rosmarin till vår goda Tortiglioni.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
grytbitar av kalv
2
vitlöksklyftor, hackade
1/2
gul lök, finhackad
2 dl
vitt vin
1
kalvbuljongtärning
2 dl
vatten
1 kvist
rosmarin
2 msk
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.