Pasta Tortiglioni med kalv, oliver, kapris och rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 13 ingredienser

En mustig och god kalvgryta med kapris, oliver och rosmarin till vår goda Tortiglioni.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa di Luca Tortiglioni
400 g
grytbitar av kalv
2
vitlöksklyftor, hackade
1/2
gul lök, finhackad
2 dl
vitt vin
1
kalvbuljongtärning
2 dl
vatten
1 kvist
rosmarin
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco