Pasta Tortiglioni med kalv, oliver, kapris och rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 13 ingredienser

En mustig och god kalvgryta med kapris, oliver och rosmarin till vår goda Tortiglioni.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa di Luca Tortiglioni
400 g
grytbitar av kalv
2
vitlöksklyftor, hackade
1/2
gul lök, finhackad
2 dl
vitt vin
1
kalvbuljongtärning
2 dl
vatten
1 kvist
rosmarin
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)

Vad tycker du?

0 kommentarer