Pasta Tortiglioni med kalv, oliver, kapris och rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En mustig och god kalvgryta med kapris, oliver och rosmarin till vår goda Tortiglioni.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
grytbitar av kalv
2
vitlöksklyftor, hackade
1/2
gul lök, finhackad
2 dl
vitt vin
1
kalvbuljongtärning
2 dl
vatten
1 kvist
rosmarin
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!