Tonfisksallad med borlottibönor och ägg

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)

Vad tycker du?

30min

Tonfisksallad med bönor och ägg - perfekt till lunchen, picknicken, middagen, buffén - den passar alltid bra helt enkelt!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
romansallad nedskuren
3
tomater skurna i bitar
1
paprika skuren i bitar
1/2
röd lök skivad
1 burk
Zeta Borlottibönor (410g) sköljda
1 burk
tonfisk (150g) i olja, avrunnen
4
hårdkokta ägg delade
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)
Tack!

Recept från kategorier