Tonfisksallad med borlottibönor och ägg

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Tonfisksallad med bönor och ägg - perfekt till lunchen, picknicken, middagen, buffén - den passar alltid bra helt enkelt!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
romansallad nedskuren
3
tomater skurna i bitar
1
paprika skuren i bitar
1/2
röd lök skivad
1 burk
Zeta Borlottibönor (410g) sköljda
1 burk
tonfisk (150g) i olja, avrunnen
4
hårdkokta ägg delade
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis