Tiramisu i krustader

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

35min 5 ingredienser

Tiramisu är en klassisk italiensk efterrätt. I den här varianten serveras tiramisu i små och spröda krustader tillsammans med en choklad- och kaffekräm. Passar fint att ha som avslut på en trevlig middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

st
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
kakao
4 st
savoiardokex
1 dl
espresso
2 cl
amaretto
Mascarponekräm
2
äggulor
1/2 dl
strösocker
Choklad och kaffekräm
100 g
choklad, valfri
1/2 dl
kokosgrädde
1/2 dl
espresso

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco