Tiramisu i krustader

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
35min

Tiramisu är en klassisk italiensk efterrätt. I den här varianten serveras tiramisu i små och spröda krustader tillsammans med en choklad- och kaffekräm. Passar fint att ha som avslut på en trevlig middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

st
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
kakao
4 st
savoiardkex
1 dl
espresso
2 cl
amaretto
Mascarponekräm
2
äggulor
1/2 dl
strösocker
Choklad och kaffekräm
100 g
choklad, valfri
1/2 dl
kokosgrädde
1/2 dl
espresso

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.