Tiramisu i krustader

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

35min 5 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Tiramisu är en klassisk italiensk efterrätt. I den här varianten serveras tiramisu i små och spröda krustader tillsammans med en choklad- och kaffekräm. Passar fint att ha som avslut på en trevlig middag.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

st
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
kakao
4 st
savoiardokex
1 dl
espresso
2 cl
amaretto
Mascarponekräm
2
äggulor
1/2 dl
strösocker
Choklad och kaffekräm
100 g
choklad, valfri
1/2 dl
kokosgrädde
1/2 dl
espresso

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco