Tagliata med oxfile

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tagliata är en av de mest klassiska italienska huvudrätterna.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten vitlöksklyfta, finriven
salt och svartpeppar
4
biffar oxfilé à ca 160 g
1
kvist rosmarin
200 g
ruccola, sköljd

Gör så här

Tips!

Tagliata är en av de mest berömda italienska huvudrätterna. Smakbrytningen mellan det stekta köttet, rucolasalladen, olivoljan, balsamvinägern och parmesanen är fantastisk.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (120)

(120)
Tack!