Tagliata med oxfile

RÖSTA PÅ RECEPTET (145)

(145)

Vad tycker du?

20min 9 ingredienser

Tagliata är en av de mest klassiska italienska huvudrätterna.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten vitlöksklyfta, finriven
salt och svartpeppar
4
biffar oxfilé à ca 160 g
1
kvist rosmarin
200 g
ruccola, sköljd

Gör så här

Tips!

Tagliata är en av de mest berömda italienska huvudrätterna. Smakbrytningen mellan det stekta köttet, rucolasalladen, olivoljan, balsamvinägern och parmesanen är fantastisk.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (145)

(145)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Pär

En favorit!! Toppa gärna med lite rostade pinjenötter.

Ronny

Supergod rätt som är lätt att laga.
Mumsfilibabba