Tagliata med oxfile

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
20min

Tagliata är en av de mest klassiska italienska huvudrätterna.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten vitlöksklyfta, finriven
salt och svartpeppar
4
biffar oxfilé à ca 160 g
1
kvist rosmarin
200 g
ruccola, sköljd

Gör så här

Tips!

Tagliata är en av de mest berömda italienska huvudrätterna. Smakbrytningen mellan det stekta köttet, rucolasalladen, olivoljan, balsamvinägern och parmesanen är fantastisk.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.