Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda ihop olja, vinäger, vitlök och smaka av med salt och peppar.

Krydda köttet med salt och peppar.

Stek på hög värme i olivolja ca 2 minuter på varje sida.

Lägg i rosmarin i stekpannan när du vänder köttet.

Ös köttet med den varma oljan i pannan under stekning.

Låt vila några minuter.

Skär sedan köttet i tunna skivor.

Lägg upp rucolan på fat eller tallrik, ringla vinägretten över och lägg på köttskivorna.

Servera med hyvlad parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Tagliata är en av de mest berömda italienska huvudrätterna. Smakbrytningen mellan det stekta köttet, rucolasalladen, olivoljan, balsamvinägern och parmesanen är fantastisk.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.