Tagliata med långrostade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tagliata är en härligt lyxig rätt med oxfilé, ugnsrostade tomater, hyvlad parmesanost och färska örter. I den här varianten har vi tillsatt stekt svamp.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Tagliata
500 g
oxfilé
4 msk
färska örter t ex rosmarin, timjan och salvia
flingsalt
svartpeppar
Ugnsrostade tomater
250 g
körsbärstomater
1 tsk
salt
1 knippa
timjan eller rosmarin
3 msk
vinäger
Svampröra
350 g
blandad svamp, Karl Johan, skogschampinjon, trattkantareller
färsk timjan
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!