Socca med tryffelsalami och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (2)

(2)
40min

Socca är italiensk pannkaka gjord på kikärtor. Med tillbehör som tomatsås, tryffelmajonnäs, mozzarella och tryffelsalami blir detta en härlig italiensk förrätt eller en lite lyxigare lunch.

Ingredienser

portioner
4 - 5
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Socca
4 dl
kikärtsmjöl
3 dl
vatten
salt
peppar
Tomatsås
1
vitlöksklyfta, riven
salt
peppar
Tryffelmajonnäs
1 msk
dijonsenap
2
äggulor
2 dl
salt
peppar
Garnering
1/2 dl
solroskärnor, rostade i torr stekpanna
vattenkrasse

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.