Kalvmedaljong med champinjoner och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kalvmedaljong med champinjoner och citron. På italienska Scaloppine al limone di vitello. Servera med ett vitt surdegsbröd.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
champinjoner, skivade
1
vitlöksklyfta, krossad
5 msk
Olivolja extra mild, till stekning
1 dl
persilja, hackad
600 g
kalvinnanlår, i tunna skivor
1 tsk
salt
1/2 dl
vetemjöl
citron
1 dl
vitt vin
Till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Tack!