Kalvmedaljong med champinjoner och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
45min

Kalvmedaljong med champinjoner och citron. På italienska Scaloppine al limone di vitello. Servera med ett vitt surdegsbröd.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
champinjoner, skivade
1
vitlöksklyfta, krossad
5 msk
Olivolja extra mild, till stekning
1 dl
persilja, hackad
600 g
kalvinnanlår, i tunna skivor
1 tsk
salt
1/2 dl
vetemjöl
citron
1 dl
vitt vin
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.