Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 200 g champinjoner, skivade
  • 1 vitlöksklyfta, krossad
  • 2 msk Zeta Olivolja extra mild

    Zeta Olivolja extra mild

    Läs mer
    , till stekning
  • 1 dl persilja, hackad
  • 600 g kalvinnanlår, i tunna skivor
  • 3 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1/2 dl vetemjöl
  • citron
  • 1 dl vitt vin
  • Till servering
  • 2 msk Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär tunna skivor av champinjonerna.

Stek vitlökskyftan i olivolja och ta upp den när den är gyllenbrun.

Tillsätt champinjoner och persilja.

Häll över på ett fat.

Torka köttet, salta och vänd det i mjöl.

Stek kalvskivorna i smör i en het stekpanna.

Pressa på citron och häll över vinet.

Låt koka in i köttet och tillsätt champinjonerna.

Ringla över olivolja.

Servera med vitt surdegsbröd.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.