Sardellrisotto med oliver, citron och rostad mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

En krämig och smakrik sardellrisotto med oliver, tomat, citron och rostad mandel. Med härliga italienska smaker blir det en festlig rätt, både till vardag och helg.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Risotto
1 1/2 l
kycklingbuljong
2
finhackade scharlottenlökar
2 msk
pressad citron
salt
peppar
Topping
2
tomater
16 st
mandlar, rostade i torr stekpanna
4 st
röda steklökar
eller
1
vanlig rödlök
1
kruka persilja
1
citron

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar