Sardellrisotto med oliver, citron och rostad mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

En krämig och smakrik sardellrisotto med oliver, tomat, citron och rostad mandel. Med härliga italienska smaker blir det en festlig rätt, både till vardag och helg.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Risotto
1 1/2 l
kycklingbuljong
2
scharlottenlökar, finhackade
2 msk
citronjuice
salt
nymalen svartpeppar
Topping
2
tomater
1 frp
oliver
16
mandlar, rostade i torr stekpanna
4
röda steklökar eller
1
vanlig rödlök
1 kruka
persilja
1
citron

Gör så här

Tips!

Gör i ordning tillbehören innan du börjar med risotton.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...