Sardellrisotto med oliver, tomater, citron och rostad mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
45min

En krämig och smakrik sardellrisotto med oliver, tomat, citron och rostad mandel. Med härliga italienska smaker blir det en festlig rätt, både till vardag och helg.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Risotto
1 1/2 l
kycklingbuljong
2
finhackade scharlottenlökar
1/3 tub
(20 g) Sardellcrème
2 msk
pressad citron
salt
peppar
Topping
2
tomater
12
sardeller
16 st
mandlar, rostade i torr stekpanna
4 st
röda steklökar
eller
1
vanlig rödlök
1
kruka persilja
1
citron

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.