Sardellrisotto med oliver, citron och rostad mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

En krämig och smakrik sardellrisotto med oliver, tomat, citron och rostad mandel. Med härliga italienska smaker blir det en festlig rätt, både till vardag och helg.

Receptet är framtaget i samarbete med Sebastian Gibrand.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Risotto
1 1/2 l
kycklingbuljong
2
scharlottenlökar, finhackade
2 msk
citronjuice
salt
nymalen svartpeppar
Topping
2
tomater
1 frp
oliver
16
mandlar, rostade i torr stekpanna
4
röda steklökar eller
1
vanlig rödlök
1 kruka
persilja
1
citron

Gör så här

Tips!

Gör i ordning tillbehören innan du börjar med risotton.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis