Sardellaioli

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
10min

Aioli med lätt sardell-twist! En smakrik majonnäs som passar utmärkt till grillat och ugnsrostade grönsaker.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
ägg
1 tsk
dijonsenap
2-3 dl

Gör så här

Tips!

Det är enkelt att anpassa din aioli efter tycke och smak. Sardeller är rika på umami, den femte grundsmaken, som ger en härlig fyllighet och sälta åt maten.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.