Sardellaioli

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Aioli med lätt sardell-twist! En smakrik majonnäs som passar utmärkt till grillat och ugnsrostade grönsaker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 st
ägg
1 tsk
dijonsenap
2-3 dl

Gör så här

Tips!

Det är enkelt att anpassa din aioli efter tycke och smak. Sardeller är rika på umami, den femte grundsmaken, som ger en härlig fyllighet och sälta åt maten.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!