Ricottaplättar med citron och färska bär

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fräscha och luftiga plättar med citron och färska bär. Perfekt som en brunchrätt eller som en enklare efterrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
ägg
250 g
2 1/2 dl
vetemjöl
2 1/2 dl
mjölk
1 msk
strösocker
1 1/2 tsk
bakpulver
1
citron, finrivet skal
färska hallon
lönnsirap eller flytande honung

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (50)

(50)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco