Potatissallad med bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (135)

(135)
45min

Denna krämiga potatissallad är toppad med bönor och smakar underbart av senap, kapris och oliver.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
små potatis
2 förpackningar
Zeta Blandade Bönor Ekologiska (á 380 g)
2
rödlökar, tunt skivade
1 påse
rucola, á 80 g
Senapsdressing
3 msk
sötstark senap
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.