Pizza med getost

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
1tim 30min

Getost är fantastisk som smaksättare och passar till många rätter. Här på pizza med oliver! En kombination du bara måste testa.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
gula lökar, skivade
1 msk
Tomatpuré, tub
1 förpackning
Getost, á 150 g smulad
1 tsk
torkad oregano
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
salt
peppar
Pizzadeg
1 1/2 dl
ljummet vatten, 37°
25 g
jäst, färsk
1 tsk
socker
1 tsk
salt
6 1/4 dl
vetemjöl, gärna manitoba

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.