Pinsa med fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tycker du?

20min 8 ingredienser

En härlig kombination av grekiska och italienska smaker på en fluffig pinsa toppad med fetaost, mozzarella och oliver. Sältan från fetaosten, de mustiga kalamataoliverna och den milda hettan från pinsasåsen ger smaker som för tankarna till Medelhavet. Perfekt att dela till middag, som tilltugg till fördrinken eller som en del av en buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter