Ladda ner bild Spara Pasta Fusilli med tonfisk- och kaprissås Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (42) (42) RÖSTA PÅ RECEPTET (42) (42) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev En härlig sås på tonfisk och kapris tillsammans med din favoritpasta. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 400 g Fusilli Casa Di Luca 2 vitlöksklyftor, skivade 1/2 gul lök, finhackad 4 msk Extra jungfruolivolja Classico 2 dl vatten 1/2 tärning hönsbuljong 2 msk Kapris medelstora 1 burk tonfisk i olja 1 äggula salt peppar 2 msk persilja hackad Gör så här Fräs vitlök och lök i olivolja utan att det tar färg. Häll på vatten och buljongtärning och låt koka 5 minuter. Lägg kapris, halva tonfiskburken med oljan och äggula i en mixer. Häll på buljongen och mixa slät. Smaka av med salt, peppar, kaprislag. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Blanda såsen med nykokt pasta och garnera med resten av tonfisken, lite kapris och persilja. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (42) (42) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (42)
(42)