Pasta Strozzapreti med rökt lax

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta med en härligt somrig smakkombination av rökt lax, ärtor och mynta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlökslyftor, tunt skivade
2 dl
gröna ärtor, frysta
1/2 dl
vatten
200 g
kallrökt lax, nedskuren
4 msk
Zeta Grana Padano, färskriven påse
några kvistar
mynta
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Tack!