Pasta Mezze Maniche med halloumibolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (157)

(157)

RÖSTA PÅ RECEPTET (157)

(157)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Mezze Maniche med halloumibolognese med riven, stekt halloumi. Sältan passar bra med sötma från tomater. Snabb, smakrik rätt till vardag och helg!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300-400 g
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
1 burk
Zeta finkrossade tomater
2 msk
hackad färsk oregano
eller 1 tsk torkad
nymalen svartpeppar

Gör så här

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (157)

(157)
Tack!

Ann-Kristin

En riktig favorit😊 Ännu godare om man även fräser med en riven morot.
Superenkel, god och snabb rätt!