Pasta Mezze Maniche med halloumibolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (191)

(191)

Vad tycker du?

30min 10 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Pasta Mezze Maniche med halloumibolognese med riven, stekt halloumi. Sältan passar bra med sötma från tomater. Snabb, smakrik rätt till vardag och helg!

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
1 frp
finkrossade tomater
2 msk
hackad färsk oregano
1 tsk
torkad oregano
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (191)

(191)

Vad tyckte du om receptet?

8 kommentarer

Benny Karlsson

snabbt och enkelt att fixa.Att det sen är jättegott förhöjer det hela. Komplettera med bacon som variant.

Bokstavstroende

Det framgår inte i receptet hur mycket vatten som ska i såsen.

Anna Mellberg

Hej! Jag brukar spara ca 1 dl pastavatten och späda lite om jag tycker att såsen behöver tunnas ut, men det är inte alltid jag tycker att det behövs. Här får du känna dig fram och se vad just du föredrar. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Samuel

Jättegott och enkelt att göra till mig och barnen.

Ann-Kristin

En riktig favorit😊 Ännu godare om man även fräser med en riven morot.
Superenkel, god och snabb rätt!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja