Pasta Mezze Maniche med halloumibolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (172)

(172)

RÖSTA PÅ RECEPTET (172)

(172)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Mezze Maniche med halloumibolognese med riven, stekt halloumi. Sältan passar bra med sötma från tomater. Snabb, smakrik rätt till vardag och helg!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
1
gul lök
2
vitlöksklyftor
1 frp
finkrossade tomater
2 msk
hackad färsk oregano
1 tsk
torkad oregano
nymalen svartpeppar

Gör så här

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (172)

(172)
Tack!

Ann-Kristin

En riktig favorit😊 Ännu godare om man även fräser med en riven morot.
Superenkel, god och snabb rätt!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco