Pasta Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (187)

(187)

RÖSTA PÅ RECEPTET (187)

(187)

Vad tycker du?

50min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta bolognese är en av de klassiker ofta kokad på högrev men blir också supergott på nötfärs.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök
2
finhackade vitlöksklyftor
1
fintärnad morot
100 g
fintärnad rotselleri
400 g
nötfärs
2 frp
krossade tomater
1/2 tsk
torkad timjan
1/2 tsk
torkad rosmarin
1/2 tsk
strösocker
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (187)

(187)
Tack!