Recept från Zeta. Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Bolognese är en av de klassiska såserna till pasta. Ofta kokad på högrev men blir också supergott gjord på nötfärs.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Stek färsen i 3 msk olja i en stor gryta.

Tillsätt lök, vitlök, morot, rotselleri och tomatpuré. Fräs 5 minuter.

Tillsätt plommontomater, örter, baslamvinäger och socker.

Krydda med salt och peppar.

Låt koka under lock ca 30 minuter.

Lyft av locket och låt koka ytterligare 10 minuter.

Smaka eventuellt av med ytterligare balsamvinäger, socker, salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.