Pasta Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (124)

(124)
50min

Bolognese är en av de klassiska såserna till pasta. Ofta kokad på högrev men blir också supergott gjord på nötfärs.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gul lök
2
finhackade vitlöksklyftor
1
fintärnad morot
100 g
fintärnad rotselleri
400 g
nötfärs
2 msk
tomatpuré
2 burkar
1/2 tsk
torkad timjan
1/2 tsk
torkad rosmarin
1/2 tsk
strösocker
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.