Pan bagnat

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 10 ingredienser

Bästa utflyktsbrödet - med salladen gömd inuti! Pan Bagnat är en utflyktsrätt som har sitt ursprung i Provence i södra Frankrike.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
ljusa surdegsfrallor, gärna med lite hårdare yta
1 burk
tonfisk i olja
1
schalottenlök, tunt skivad
1 bit
gurka
4-5 st
körsbärstomater
2 nypor
späda grönkålsblad
2
kokta ägg
Dressing
1 krm
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja