Pan bagnat

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bästa utflyktsbrödet - med salladen gömd inuti! Pan Bagnat är en utflyktsrätt som har sitt ursprung i Provence i södra Frankrike.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
ljusa surdegsfrallor, gärna med lite hårdare yta
1 burk
tonfisk i olja
1
schalottenlök, tunt skivad
1 bit
gurka
4-5 st
körsbärstomater
2 nypor
späda grönkålsblad
2
kokta ägg
Dressing
1 krm
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Tack!