Nötfärsburgare

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Smaksätt burgaren med tapenade av paprika och oliver, och servera i ett grillat gott bondbröd.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400g
nötfärs
1
liten vitlöksklyfta finriven eller pressad
2 msk
Zeta Tapenade Paprika & Oliver, grovhackad eller 2 msk Zeta Tapenade Zucchini & Paprika, grovhackad
1
ägg
salt
peppar
Tillbehör
8 skivor
bondbröd grillat
blandad sallad
1
rödlök skivad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja