Nötfärsburgare

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smaksätt burgaren med tapenade av paprika och oliver, och servera i ett grillat gott bondbröd.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400g
nötfärs
1
liten vitlöksklyfta finriven eller pressad
2 msk
Zeta Tapenade Paprika & Oliver, grovhackad eller 2 msk Zeta Tapenade Zucchini & Paprika, grovhackad
1
ägg
salt
peppar
Tillbehör
8 skivor
bondbröd grillat
blandad sallad
1
rödlök skivad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp