Pasta Mezze Maniche med getost och tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

1tim 15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Mezze Maniche tillsammans med smulad getost och smakrika tomater. Lättlagad pastarätt med mycket smak och färg.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
plommontomater, delade på mitten
1/2 kruka
färsk timjan
salt
svartpeppar
1 stor
fänkål, skuren i grova bitar
2
gula lökar skurna i grova bitar
1 frp
Zeta Soltorkade Körsbärstomater eller Zeta Soltorkade Tomater Strimlade, á 140 g
2 dl
grönsaksbuljong
1 paket
Fetaost eller
1 paket

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
Tack!

Emma

De soltorkade tomaterna står inte i ingredienser, verken hur många man ska strimla eller hur mycket av vätskan man ska ha?

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp