Pasta Mezze Maniche med getost och tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

1tim 15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Mezze Maniche tillsammans med smulad getost och smakrika tomater. Lättlagad pastarätt med mycket smak och färg.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
plommontomater, delade på mitten
1/2 kruka
färsk timjan
salt
svartpeppar
1 stor
fänkål, skuren i grova bitar
2
gula lökar skurna i grova bitar
1 frp
Zeta Soltorkade Körsbärstomater eller Zeta Soltorkade Tomater Strimlade, á 140 g
2 dl
grönsaksbuljong
1 paket
Fetaost eller
1 paket

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)
Tack!

Emma

De soltorkade tomaterna står inte i ingredienser, verken hur många man ska strimla eller hur mycket av vätskan man ska ha?

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.