Matiga våfflor med tillbehör

RÖSTA PÅ RECEPTET (144)

(144)

RÖSTA PÅ RECEPTET (144)

(144)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Frasiga våfflor som serveras tillsammans med söta och salta tillbehör. Välj din favorit topping.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 dl
mjölk
4 dl
vetemjöl
3 tsk
bakpulver
1/2 tsk
salt
1 dl
kolsyrat vatten, San Pellegrino
Serveringsförslag
1
kruka basilka
cocktailtomater
Rökt lax
1 frp
Mascarpone, uppvispad
1
citron, citroncest
Nötcreme
hallon, färska
blåbär, färska
1 frp
sparriscreme
1
fänkål, tunt hyvlad
fänkålsblast
1 frp
1 frp
pinjenötter, rostade

Gör så här

6 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (144)

(144)
Tack!

Linnéa

Alltså! Bravo! Mitt superkräsna barn åt glatt, äntligen något nytt på den lilla listan med godkända recept.

Elin

Goda mättande våfflor som våra kräsna barn glatt äter! Gjort dem flera gånger med lite olika bönor och en fjärdedel grövre mjöl, hade inte kolsyrat vatten så körde på vanligt. Blev ca 2 st per person vid 4 portioner vilket för oss till vår förvåning räcker perfekt.

Maria

Goda våfflor och mättande funkade både som middag och efterrätt med rätt tillbehör. Kommer att göra dessa igen!! Alla i familjen äter nu vita bönor med glädje!

David

Underbart recept. Våfflorna är goda och mättande, passar utmärkt till huvudrätt som uppskattas av barnen 🙂