Pasta Linguine med ryggbiff och pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
30min

Basilika- och vitlökspasta med nystekt ryggbiff. Härliga smaker av Italien!

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 paket
400 g
ryggbiff, tärnad i 2,5 cm kuber
4
vitlöksklyftor, skivade
1/2
röd chili, skivad
3 msk
oxfond
5 msk
vatten
Zeta Olivolja Chili & Vitlök

Gör så här

Tips!

Zetas smaksatta olivoljor gör att du alltid kan ha den färska smaken av kryddor som basilika, chili & vitlök och citron hemma!

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.