Italienska pitabröd – Tigelle

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

3tim 45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Recept på Tigelle, ett italienskt bröd som påminner om pitabröd. Serveras med skinka, grillade grönsaker och pesto.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stycken
20 - 20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
jäst (25 g)
2 1/2 dl
kallt vatten
1 tsk
socker
8 dl
vetemjöl
2 tsk
salt
Exempel på fyllningar
paprika
zucchini
sparris
ruccola

Gör så här

Tips!

Om du vill göra söta Tigelle kan du fylla dem med nutella och banan eller pecoriono och honung eller fikonmarmelad.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
Tack!