Italienska pitabröd – Tigelle

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)
3tim 45min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Recept på Tigelle, ett italienskt bröd som påminner om pitabröd. Serveras med skinka, grillade grönsaker och pesto.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

stycken
20 - 20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 frp
jäst (25 g)
2 1/2 dl
kallt vatten
1 tsk
socker
8 dl
vetemjöl
2 tsk
salt
Exempel på fyllningar
paprika
zucchini
sparris
ruccola

Gör så här

Tips!

Om du vill göra söta Tigelle kan du fylla dem med nutella och banan eller pecoriono och honung eller fikonmarmelad.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.