Italiensk Millefoglie

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
1tim 15min

Klassisk italiensk tårta. Spröda kexbottnar varvade med mascarponekräm, citron och jordgubbar ger en sötsyrlig tvist.

Ingredienser

portioner
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
Matilde Vicenzi Pasta Sfoglia eller varva en marängbotten och två tårtbottnar
2
äggvitor
2
äggulor
1/2 dl
strösocker
1 krm
vaniljpulver eller
1 tsk
vaniljsocker
2 burkar
Mascarpone (á 250 g)
1/2
citron rivet skal
150 g
lemoncurd
300 g
jordgubbar

Gör så här

Tips!

Du kan förbereda smeten flera timmar i förväg eller redan dagen innan.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.