Pasta Tagliatelle med tre sorters ost och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Krämig pasta med tre sorters italienska ostar: gorgonzola, mascarpone och parmesan. Toppas med finhackade valnötter och färska örter. Vi rekommenderar att du servera med äggpasta Tagliatelle för bästa smakupplevelse.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk broccoli, skuren i små bitar
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
salt
nymalen svartpeppar
100 g
Gorgonzola, bruten i små bitar
1 dl
1 dl
valnötter, brutna
färsk persilja, hackad
rucola

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (87)

(87)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja