Pasta Tagliatelle med tre sorters ost och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Krämig pasta med tre sorters italienska ostar: gorgonzola, mascarpone och parmesan. Toppas med finhackade valnötter och färska örter. Vi rekommenderar att du servera med äggpasta Tagliatelle för bästa smakupplevelse.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk broccoli, skuren i små bitar
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
salt
nymalen svartpeppar
100 g
Gorgonzola, bruten i små bitar
1 dl
1 dl
valnötter, brutna
färsk persilja, hackad
rucola

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (84)

(84)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco