Pasta Pappardelle med tre sorters ost och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
30min

Nykokt pasta med ost, valnötter och broccoli. Krämig och smakrik ostsås med gorgonzola, mascarpone och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk broccoli, skuren i små bitar
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
1 dl
torrt vitt vin
1 paket
Mascarpone, 250 g
salt
svartpeppar
100 g
Gorgonzola Ekologisk, bruten i små bitar
1 dl
1 dl
valnötter, brutna
Lite
plockad persilja
Lite
rucola

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.