Pasta Tagliatelle med tre sorters ost och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Krämig pasta med tre sorters italienska ostar: gorgonzola, mascarpone och parmesan. Toppas med finhackade valnötter och färska örter. Vi rekommenderar att du servera med äggpasta Tagliatelle för bästa smakupplevelse.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Tagliatelle
250 g
färsk broccoli, skuren i små bitar
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
salt
nymalen svartpeppar
100 g
Gorgonzola, bruten i små bitar
1 dl
1 dl
valnötter, brutna
färsk persilja, hackad
rucola

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (88)

(88)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar