Pasta Pappardelle med tre sorters ost och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)
30min

Nykokt pasta med ost, valnötter och broccoli. Krämig och smakrik ostsås med gorgonzola, mascarpone och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk broccoli, skuren i små bitar
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
1 dl
torrt vitt vin
1 paket
Mascarpone, 250 g
salt
svartpeppar
100 g
Zeta Gorgonzola, bruten i små bitar
1 dl
1 dl
valnötter, brutna
Lite
plockad persilja
Lite
rucola

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.