Pasta Pappardelle med tre sorters ost och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (80)

(80)

RÖSTA PÅ RECEPTET (80)

(80)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nykokt pasta med ost, valnötter och broccoli. Krämig och smakrik ostsås med gorgonzola, mascarpone och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
250 g
färsk broccoli, skuren i små bitar
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
1 dl
torrt vitt vin
1 paket
Mascarpone, 250 g
salt
svartpeppar
100 g
Zeta Gorgonzola, bruten i små bitar
1 dl
1 dl
valnötter, brutna
Lite
plockad persilja
Lite
rucola

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (80)

(80)
Tack!