Pasta Pappardelle med tre sorters ost och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
30min

Nykokt pasta med ost, valnötter och broccoli. Krämig och smakrik ostsås med gorgonzola, mascarpone och parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk broccoli, skuren i små bitar
1
vitlöksklyfta, tunt skivad
1 dl
torrt vitt vin
1 paket
Mascarpone, 250 g
salt
svartpeppar
100 g
Gorgonzola Ekologisk, bruten i små bitar
1 dl
1 dl
valnötter, brutna
Lite
plockad persilja
Lite
rucola

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Påskbuffé med ljuvliga smaker

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.