Recept av Zeta. Pappardelle_med_tre_sorters_ost_broccoli_och_valnotter

Pasta med tre sorters ost och valnötter

Nykokt pasta med ost, valnötter och broccoli. Krämig och smakrik ostsås med gorgonzola, mascarpone och parmesan.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Låt broccolin koka med pastan de sista 2 minuterna.

Fräs vitlök i olivolja någon minut utan att den tar färg.

Häll på vitt vin och låt koka upp.

Vispa i mascarponeosten och låt puttra några minuter.

Smaka av med lite salt och svartpeppar.

Blanda med den nykokta pastan och smula över gorgonzola, riven parmesan, valnötter, persilja och ruccola.

Avsluta med lite nymalen svartpeppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.