Havregrynsgröt med cannellinibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Havregrynsgröt med cannellinibönor. Toppas med blåbär och rivet äpple, avsluta med nötter och kardemumma.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 dl
havregryn
2 1/2 dl
vatten
2 dl
äppeljuice
1 dl
blåbär
1 dl
macadamianötter eller andra nötter, rostade
1 st
äpple, grovrivet
2 dl
mjölk
kardemumma, malen

Gör så här

Tips!

Rosta gärna mandlar istället.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar