Hallon- och blåbärspaj med kikärtspajdeg

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ljuvligt god sommarpaj med hallon och blåbär som går minst lika bra att göra på vintern med frysta bär. Med en pajdeg på kikärtor.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

bitar
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pajdeg
2 msk
2 dl
vetemjöl (120 g)
1 dl
strösocker
Fyllning
350 g
hallon och blåbär
1 msk
strösocker
2 tsk
potatismjöl

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.