Hallon- och blåbärspaj med kikärtspajdeg

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ljuvligt god sommarpaj med hallon och blåbär som går minst lika bra att göra på vintern med frysta bär. Med en pajdeg på kikärtor.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

bitar
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pajdeg
2 msk
2 dl
vetemjöl (120 g)
1 dl
strösocker
Fyllning
350 g
hallon och blåbär
1 msk
strösocker
2 tsk
potatismjöl

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco