Grynsallad med paprikasalsa & rostade grönsaker

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 1 ingredienser

Denna grynsallad eller grain bowl bygger på att blanda gryner, rostade och färska grönsaker samt andra ingredienser till färgstarka matskålar. Grynerna utgör alltid den mättande grunden och sedan kan man improvisera i oändlighet beroende på vilka ingredienser som finns i säsong och i kylskåpet.

Receptet är framtaget i samarbete med Green Kitchen Stories.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
valfri gryner, 300 g
Rostade grönsaker
1 knippe
morötter, gärna med blast
3 st
röda knipplökar eller
2 st
rödlökar
2
små zucchini
flingsalt
Paprika och olivsalsa
1 dl
1 dl
5-6
stjälkar persilja och mynta
1/2
citron, saften
Till servering
2-3
mellankokta ägg
1 frp
smulad Fetaost, 150 g
1 dl
hasselnötter, rostade och hackade
1/2 påse
machèsallad, á 70 g
6
körsbärstomater i olika färger, halverade
1 knippe
rädisor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (35)

(35)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja