Recept från Zeta.nu grillad fetaost och grönsaker

Grillad fetaost och grönsaker

Grillad fetaost med sparris, spetskål, körsbärstomater, zucchini och färsk lök. Fetaosten blir härligt mjuk och krämig och serveras med fördel med en god olivolja.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Pensla grönsakerna med olivolja för matlagning (silverkork) .

Grilla dem försiktig så de får lite färg och blir mjuka, salta.

Lägg upp på fat och ringla över lite olivolja för smaksättning (guldkork).

Öppna fetaostförpackningarna och lägg osten med den kryddade sidan upp i folietrågen.

Ställ trågen på grillen och låt osten bli varm, mjuk och härlig!

Servera med lite olivolja för smaksättning till de grillade grönsakerna.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.