Fyllda nötrullader i tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tycker du?

6 ingredienser

Fyllda nötrullader i tomatsås – Involtini di carne – basilika- och vindoftande rullader av nötkött med pappardelle.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12
tunt utbankade skivkor nötkött
salt och peppar
4
skivade vitlöksklyftor
1/2 dl
grovhackad bladpersilja
400 g
Zeta Casa Di Luca Pappardelle
Tomatsås
1
gul lök finhackad
1 stjälk
blekselleri finhackad
2 msk
tomatpuré
2 dl
vatten
2 fpk
Finkrossade Tomater
1/2 dl
färsk basilika strimlad
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Dennis Kjellin

Många recept föreslår brödsmulor. Jag tänkte mig också lite lufttorkad skinka och kanske lie ricotta i blandningen till köttet. Tror ni det fungerar?

Emma Olsson

Hejsan Dennis,
Det låter väldigt gott! testa och skicka till oss om det blev bra 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter