När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Lägg ut köttskivorna på en skärbräda.

Salta, peppra och strö över parmensanost, vitlök och persilja.

Rulla ihop tätt och fäst med en tandpetare.

Hetta upp oljan till såsen i en stor kastrull eller gryta.

Bryn rulladerna omsorgsfullt i oljan.

Tillsätt vinet och låt sjuda tills hälften av vinet återstår.

Lyft upp köttet och lägg åt sidan.

Tillsätt lök och selleri.

Låt sjuda under omrörning tills vinet nästan kokat in.

Lägg tillbaka köttet och tillsätt tomatpuré, vatten och tomater.

Låt sjuda under nästan täckande lock i 30 minuter. Rör om då och då.

Lyft upp köttet och lägg åt sidan.

Koka ihop såsen utan lock i ytterligare 30 minuter.

Smaksätt med basilika, salt och peppar.

Koka pastan mjuk men spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten.

Värm ruladerna i såsen och servera dem med tomatsåsen och pastan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.