Fyllda nötrullader i tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyllda nötrullader i tomatsås - Involtini di carne - basilika- och vindoftande rullader av nötkött med pappardelle.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12
tunt utbankade skivkor nötkött
salt och peppar
4
skivade vitlöksklyftor
1/2 dl
grovhackad bladpersilja
Tomatsås
1
gul lök finhackad
1 stjälk
blekselleri finhackad
2 msk
tomatpuré
2 dl
vatten
2 fpk
Finkrossade Tomater
1/2 dl
färsk basilika strimlad
salt
peppar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
Tack!

Dennis Kjellin

Många recept föreslår brödsmulor. Jag tänkte mig också lite lufttorkad skinka och kanske lie ricotta i blandningen till köttet. Tror ni det fungerar?

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor