Fyllda nötrullader i tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyllda nötrullader i tomatsås - Involtini di carne - basilika- och vindoftande rullader av nötkött med pappardelle.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12
tunt utbankade skivkor nötkött
salt och peppar
4
skivade vitlöksklyftor
1/2 dl
grovhackad bladpersilja
Tomatsås
1
gul lök finhackad
1 stjälk
blekselleri finhackad
2 msk
tomatpuré
2 dl
vatten
2 fpk
Finkrossade Tomater
1/2 dl
färsk basilika strimlad
salt
peppar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
Tack!

Dennis Kjellin

Många recept föreslår brödsmulor. Jag tänkte mig också lite lufttorkad skinka och kanske lie ricotta i blandningen till köttet. Tror ni det fungerar?

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco