Fyllda nötrullader i tomatsås

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

6 ingredienser

Fyllda nötrullader i tomatsås - Involtini di carne - basilika- och vindoftande rullader av nötkött med pappardelle.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
12
tunt utbankade skivkor nötkött
salt och peppar
4
skivade vitlöksklyftor
1/2 dl
grovhackad bladpersilja
Tomatsås
1
gul lök finhackad
1 stjälk
blekselleri finhackad
2 msk
tomatpuré
2 dl
vatten
2 fpk
Finkrossade Tomater
1/2 dl
färsk basilika strimlad
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Dennis Kjellin

Många recept föreslår brödsmulor. Jag tänkte mig också lite lufttorkad skinka och kanske lie ricotta i blandningen till köttet. Tror ni det fungerar?

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja