Frukostfrallor med cannelinibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
9tim 25min

Gott och lite extra mättande bröd med cannelinibönor, russin och pumpafrön. Frallorna jäser i kylen över natten och på morgonen är det bara att grädda dem. Det går förstås även bra att låta dem jäsa i rumstemperatur.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Ingredienser

frallor
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
25 g
jäst
5 dl
vatten
7 dl
vetemjöl eller vetemjöl special (420 g)
4 dl
grovt rågmjöl (240 g)
2 tsk
salt
2 dl
pumpakärnor
1 dl
russin

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.