Frukostfrallor med cannelinibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

9tim 25min 8 ingredienser
Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Gott och lite extra mättande bröd med cannelinibönor, russin och pumpafrön. Frallorna jäser i kylen över natten och på morgonen är det bara att grädda dem. Det går förstås även bra att låta dem jäsa i rumstemperatur.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Goda erbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda erbjudanden

Ingredienser

frallor
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
25 g
jäst
5 dl
vatten
7 dl
vetemjöl eller vetemjöl special (420 g)
4 dl
grovt rågmjöl (240 g)
2 tsk
salt
2 dl
pumpakärnor
1 dl
russin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer