Frukostfrallor med cannelinibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
9tim 25min

Gott och lite extra mättande bröd med cannelinibönor, russin och pumpafrön. Frallorna jäser i kylen över natten och på morgonen är det bara att grädda dem. Det går förstås även bra att låta dem jäsa i rumstemperatur.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Ingredienser

frallor
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
25 g
jäst
5 dl
vatten
7 dl
vetemjöl eller vetemjöl special (420 g)
4 dl
grovt rågmjöl (240 g)
2 tsk
salt
2 dl
pumpakärnor
1 dl
russin

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.