Friterade sardeller med mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Buffelmozzarella med krispiga sardellfiléer och späda rädisor.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1 burk
1 dl
mjöl
1
äggvita
1 dl
ströbröd
20 st
rädisor gärna med blast
1 msk
citronsaft
Salt och peppar

Gör så här

Tips!

Enkla steg-för-steg hur man friterar hittar du på här på hemsidan under fliken Olivolja, Fritera i olja.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar