När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Panera sardellerna; rulla dem först i mjöl, sedan i äggvita och till sist ströbröd.

Värm upp frityrolja i en kastrull till ca 180°C och fritera sardellerna gyllenbruna, några i taget.

Lägg dem på en bit hushållspapper, så överflödig olja rinner av.

Blanda rädisorna med olivolja och citron.

Smaka av med salt och peppar.

Lägg rädisorna på ett fat och bryt mozzarellan i grova bitar, avsluta med sardellerna och ringla på ytterligare lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Enkla steg-för-steg hur man friterar hittar du på här på hemsidan under fliken Olivolja, Fritera i olja.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.