Friterad zucchini med tryffelmajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Zucchini frites med två typer av smaksatt majonnäs, en med tryffel och en med smak av sardeller. Goda alternativ till vanliga pommes frites.

Receptet är framtaget i samarbete med Pi Le.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

2
äggulor
1 tsk
dijonsenap
2-3 dl
Några droppar
2 st
zucchini, skivade i ca 7-8 cm stavar
5 dl
Frityrolja alt.
2 dl
mjöl
4 st
äggvitor
2 dl
ströbröd
salt
peppar

Gör så här

Tips!

Zeta Tryffelolja har en intensiv och unik smak som i lagom mängd ger en elegant och speciell touch till rätten. Smaka dig fram droppvis till rätt mängd.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (51)

(51)
Tack!